Tysk Grammatik Øvehæfte 1

95,00  Incl. VAT
( 76,00  Excl. VAT )

Bøgerne i serien ”Tyskhæfterne fra Sprogforlaget IC” skal både guide dig igennem selve læringsprocessen og den sideløbende og senere repetition samt tjene som opslagsbøger.
Denne bog fokuserer på den mest basale tyske grammatik, forklarer den og indeholder en del øvelser.

ISBN: 9788799965137
Weight: 0,255 0kg
Availability: In stock

Bøgerne i serien ”Tyskhæfterne fra Sprogforlaget IC” skal både guide dig igennem selve læringsprocessen og den sideløbende og senere repetition samt tjene som opslagsbøger.
Denne bog fokuserer på den mest basale tyske grammatik, forklarer den og indeholder en del øvelser. Dette suppleres med forskellige oversigter og bilag samt en masse huskeregler og andre tips.

Bogen er bygget op, så den kan bruges sammen med en lærer, men da der er givet grundige forklaringer, kan den også bruges til selvstudier sammen med ”Tysk Grammatik – Øvehæfte 1 – Vejledende løsninger”. (25 dkr)

Løsningerne vil blive sendt som PDF pr. Email.

Hæfterne i serien henvender sig til folkeskoler, efterskoler, privatskoler, erhvervsskoler, forberedelseskurser for voksne, privatundervisning og aftenskoler. De tre hæfter vil forbedre dine evner til at læse, skrive og forstå tysk.

16/07/2018

Meget fint tysk grammatisk øvehæfte med mange værdifulde informationer og forklaringer - perfekt til nybegyndere og let øvede.

18/07/2018

Hæfterne er overskueligt og godt opbygget. Jeg fik to deltagere i vinter til at arbejde selvstændigt med de første lektioner, og de var ganske godt tilfredse. Der er struktur og system, eksempler og øvelser i større stil. Og de mente også, at forklaringer og generelle henvisninger om tysk (sprog-)kultur supplerer det gode almene indtryk. Jeg synes det samme. Tilmed en fin samlet oversigt over diverse emner bag i bogen. Svært at differentiere mellem de to hæfter.

Add review: