Tysk Grammatik Øvehæfte sæt 1, 2 og 3 (+ gratis løsninger)

270,00  Incl. VAT
( 216,00  Excl. VAT )
347,50  Incl. VAT
You save: 77,50

Bøgerne i serien ”Tyskhæfterne fra Sprogforlaget IC” skal både guide dig igennem selve læringsprocessen og den sideløbende og senere repetition samt tjene som opslagsbøger. 
Denne bog fokuserer på den mest basale tyske grammatik, forklarer den og indeholder en del øvelser. Dette suppleres med forskellige oversigter og bilag samt en masse huskeregler og andre tips.

Weight: 0,793 0kg
Availability: In stock

'Øvehæfte 1 og 2' er bygget op, så den kan bruges sammen med en lærer, men da der er givet grundige forklaringer, kan den også bruges til selvstudier. 

'Arbejdshæfte' - Denne bog fokuserer på typiske samtalesituationer i hverdagen og i særdeleshed på arbejdspladsen og skal først og fremmest ses som et supplement til grammatikbøgerne i serien ”Tyskhæfterne fra Sprogforlaget IC”. 

Hæfterne i serien henvender sig til folkeskoler, efterskoler, privatskoler, erhvervsskoler, forberedelseskurser for voksne, privatundervisning og aftenskoler. De tre hæfter vil forbedre dine evner til at læse, skrive og forstå tysk.

”Tysk Grammatik – Øvehæfte 1 (20kr) og 2 (20kr) – Vejledende løsninger”, er gratis hvis alle 3 hæfter bestilles. Løsningerne vil blive sendt som PDF pr. Email.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: