Vi taler dansk 3

375,00  Incl. VAT
( 300,00  Excl. VAT )

Bogen er beregnet for sprogskolernes Danskuddannelse 2 modul 3 og tilsvarende niveau på Arbejdsmarkedsrettet Dansk. Bogen opfylder ministeriets mål for modulet.

 

ISBN: 9788791909207
Weight: 0,45 0kg
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

Bogen er beregnet for sprogskolernes Danskuddannelse 2 modul 3 og tilsvarende niveau på Arbejdsmarkedsrettet Dansk. Bogen opfylder ministeriets mål for modulet.

Bogen er et komplet system, som indeholder både tekster, dialoger, lytteforståelse, integreret grammatik og udtale samt en bred vifte af øvelser og opgaver.

Med bogen følger en række supplerende materialer, som kan hentes her på Synopes website (se ovenfor): lydfiler, projektorsider, repetitionskort, rettenøgle og ordbank

I bogen arbejdes med et naturligt og mundret dansk. Der er stort fokus på på mundtlighed og på det praktiske og funktionelle sprog, vi bruger på arbejde og i hverdagen. Men også det skriftlige tilgodeses, bl.a. gennem skrivning af e-mails og jobansøgninger.

Gennem arbejdet med bogen udvides og styrkes kursistens evne til at kommunikere om relevante, dagligdags emner. I kapitlet 'Smalltalk i kantinen', sættes der ind over for et velkendt problem på arbejdspladserne: at fremmedsprogede medarbejdere ofte har svært ved at falde ind i den uformelle snak i kantinen.

Også arbejdet med udtale prioriteres højt i bogen. Tekster og dialoger er indtalt med pause til kursisten og giver således mulighed for selvstændig, praktisk udtaletræning. Endvidere er tekster og dialoger forsynet med trykstreger som hjælp til arbejdet med rytme og sprogmelodi.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
spacer