Tysk Grammatik Øvehæfte 2 (+ gratis løsninger)

95,00  m/Moms
( 76,00  u/Moms )

Bøgerne i serien ”Tyskhæfterne fra Sprogforlaget IC” skal både guide dig igennem selve læringsprocessen og den sideløbende og senere repetition samt tjene som opslagsbøger. Denne bog fokuserer på den mest basale tyske grammatik, med også mere avancerede emner, forklarer dem og indeholder en del øvelser.

ISBN: 9788799965144
Vægt: 0,336 0kg
Lager: På lager

Bøgerne i serien ”Tyskhæfterne fra Sprogforlaget IC” skal både guide dig igennem selve læringsprocessen og den sideløbende og senere repetition samt tjene som opslagsbøger. Denne bog fokuserer på den mest basale tyske grammatik, med også mere avancerede emner, forklarer dem og indeholder en del øvelser. Dette suppleres med forskellige oversigter og bilag samt en masse huskeregler og andre tips. Bogen er bygget op, så den kan bruges sammen med en lærer, men da der er givet grundige forklaringer, kan den også bruges til selvstudie sammen med ”Tysk Grammatik – Øvehæfte 2 – Vejledende løsninger”.
Hæfterne i serien henvender sig til folkeskoler, efterskoler, privatskoler, erhvervsskoler, forberedelseskurser for voksne, privatundervisning og aftenskoler. De tre hæfter vil forbedre dine evner til at læse, skrive og forstå tysk.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: