Højt til loftet

379,00  m/Moms
( 303,20  u/Moms )

Højt til loftet er en grundbog i dansk for kursister på danskuddannelse 3 modul 5, der er på vej mod Prøve i Dansk 3 (CEFR B2).

Forfatter Birte Langgaard

ISBN: 9788702238358
Vægt: 0,321 0kg
Lager: På lager

Højt til loftet er en grundbog i dansk for kursister på danskuddannelse 3 modul 5, der er på vej mod Prøve i Dansk 3 (CEFR B2).

Tekster og opgaver er bygget op om emnerne:

  • Som nat og dag om personlighed og psyke
  • Hvordan er det, du kører?! om cykler, trafik og transport
  • Fra maraton til mindfulness om krop og helbred
  • Partihopper eller sofavælger om politik
  • Luft under vingerne om det danske frisind

Arbejdet med emnerne er med til at give kursisterne en større viden om det danske samfund og den danske kultur. Og arbejdet med opgaverne sætter dem i stand til at formulere sig mundtligt og skriftligt på et niveau, hvor de kan navigere i samtalerum med højt til loftet.

Kursisterne får til opgave at vurdere, diskutere, argumentere og udtrykke holdninger, og der er ordforrådsøvelser af samme type som opgaverne i Prøve i Dansk 3. Emner og øvelser er i det hele taget tilrettelagt således, at de forbereder kursisterne bedst muligt til prøven.

Indtalingerne på det tilhørende website vil udfordre kursisterne og forbedre deres forståelse af det talte dansk. Indtalingerne udgøres af både dialoger og autentiske beretninger - fortalt frit fra leveren af et udvalg af forskellige danskere.

Al lyd til bogen samt lærervejledning, kopiark med tekster til hjemmelæsning, udskrifter af monologer og dialoger, udfyldnings­øvelser og krydsord findes på hojttilloftet.gyldendal.dk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: