Breve trin for trin 2

275,00  Incl. VAT
( 220,00  Excl. VAT )

'Breve trin for trin 2' behandler genrerne formelle breve og læserbreve. 

Forfatter: Lisbet Thorborg

Model: 9788791909009
Weight: 0,394 0kg
Availability: Only 4 item(s) left in stock

Bogen er velegnet:
- i klasseundervisning
- for selvstændige studiegrupper
- ved individuelt arbejde

'Breve trin for trin 2' behandler genrerne formelle breve og læserbreve. Bogen er velegnet på sprogskoler (DU2 fra modul 5, DU3 fra modul 4), højskoler, daghøjskoler, på VUC, FVU, i folkeskolens ældste klasser og andre steder i undervisningssystemet, hvor der arbejdes praktisk med disse breve.

De formelle breve, der arbejdes med i bogen, er breve, som almindelige mennesker kan have brug for at skrive til offentlige institutioner, private virksomheder o.l. Der arbejdes bl.a. med udmeldelser, opsigelser, bestillinger, forespørgsler, anmodninger, klager, ansøgninger, følgebreve og fuldmagter.

Bogen giver meget praktisk hjælp til arbejdet med brevene. Gennem de mange færdige breveksempler gives en god fornemmelse for genrer og sprogbrug, og også i skriveprocessen er der god hjælp at hente. Bogen giver en trin for trin-gennemgang af vigtige punkter i brevene, og der er masser af eksempler på konkrete formuleringer.

Bogen indeholder endvidere en oversigt over sproglige virkemidler, der kan hjælpe til at skabe sammenhæng i teksten samt en række praktiske opgaver til træning af disse.

Bag i bogen findes checkliste og et evalueringsskema. Dette gør det let for læreren at følge med i den enkelte kursists proces og at overskue arbejdet i studiegrupper.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: